The Bruery – Colonel Kernel

Lähes viisitoistaprosenttinen bourbontynnyröity maissibarleywine Colonel Kernel on jälleen kerran massiivinen esitys Kalifornian laatupanimo The Brueryltä. Maaliskuussa myyntiin laskettu olut kaadettiin lasiin lämpimän iltapäivän kunniaksi heinäkuussa.

Tuoksussa on paljon maissia (yllätys) ja kattilaan palanutta sellaista, suolaista pussipopcornia voilla ja taustalla bourbonin tuttu makeus. Maussa on yllättävän vähän makeutta ja runko tuntuu hieman ohuelta. Jälkimaku on kuiva. Ruskeaa sokeria, paahdettuja manteleita, ruskistettua voita ja vaaleaa suklaakreemiä. Kuivattuja hedelmiä tiivistettynä ja taatelin makeutta. Jostain ilmestyy hieman yllättäen juustojen rasvaisuutta ja paistettua chorizoa. Juoman lämmitessä runko muuttuu yhä ohuemmaksi.

Lopputulema on hieman ristiriitainen sillä ei tässä ole mitään selvää vikaa muttei se kuitenkaan yllä monen muun The Brueryn huikean jättiläisoluen (esim. Bois, Mélange, Cuivre, Smoking Wood ym.) tasolle. Tynnyröinti ei paista liikaa läpi ja sitä olisikin voinut olla enemmän, samoin kuin runkoa joka olisi voinut kannatella muuten mielenkiintoista makumaailmaa. Ehkä tämä voisi sopia hyvin yhteen popcornsuklaan kanssa?

 

The Bruery - Colonel Kernel

The Bruery – Colonel Kernel

About the Author

Hankala Asiakas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *