Captain Corvus – Uusi olutravintola Espoossa

Kauppakeskus Iso Omenan valtavan lisäosan perimmäisessä nurkassa on aitoon brittipubihenkeen rakennettu Captain Corvus – Niittykummun Gallows Birdin sisarpubi. Omenan uuden siiven avajaisia vietettiin eilen jolloin myös Captain Corvus avasi ovensa. Kirkkaiden lamppujen valaisemasta ostoskeskuksesta siirryttiin hämärään nurkkapubiin jossa tummat puiset loossit, seinäpaneelit ja baaritiski luovat olutravintolalle sopivan asetelman.

Hanoja oli sopivasti ja tarjolla oli kattaus koti- ja ulkomaisia oluita, real aleja ja siidereitä. Pienehkössä pullokaapissa valikoima oli valitettavan suppea mutta ehkä se siitä kehittyy. Talon oluena tarjolla oli Olarin Panimon valmistama Captain’s Pale Ale sekä keginä että real alena – ero oli selkeä ja mielenkiintoinen verrata rinnakkain. Kegiversio upposi tällä kertaa paremmin. Muita hanaoluita oli tarjolla mm. Fat Lizardilta, Brew By Numbersilta, Thornbridgeltä ja Sierra Nevadalta. Hanaoluista paras tällä kertaa oli Dupontin ja Lost Abbey kollaboraatiosaison Deux Amis – tyylilleen uskollinen saison joka sinänsä on jo hieno esitys mutta tällä kertaa myös Lost Abbeyn avustamana jenkkihumaloinnilla, mikä ei kovin vahvasti paistanut läpi. Kokonaisuudessaan hieno ja juotava saison. Pullokaapin voittaja tällä kertaa oli Victory Brewing Companyn imperial stout Storm King – tuhti ja paahteinen perinteinen imperial stout.

Kokonaisuus oli mukava, tilat viihtyisät ja jos monipuolisen hanavalikoiman lisäksi pullokaappiin saadaan enemmän tarjontaa, on tässä hyvää potentiaalia kehittyä mielenkiintoiseksi olutkeitaaksi ostoskeskushälinän keskelle.

 

Lentokone ja hanalista

Lentokone ja hanalista

Seinäpaneeli

Seinäpaneeli

About the Author

Hankala Asiakas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *